Aquest lloc utilitza cookies per millorar l'experiŔncia de navegaciˇ. Si segueix navegant entenem que ho accepta.
Carns Vila
Bou Gallec
imatge 2 imatge 3 imatge 4

Bou Gallec

Com rostir un mitjana de Bou Galleg

PREPARANT LA CARN:
Traiem els 'chuletones' del fred, almenys una hora abans i els escampem, posant un drap damunt, perquè es vagin temperant. Així en posar-los en el foc, el centre de la costella estarà a temperatura ambient.

LA BRASA:
El foc ha de ser de llenya forta perquè aguanti amb força el temps suficient que necessiten els 'chuletones' No els rostiu amb poca brasa perquè es mor la brasa i no els dóna temps a rostir-se bé.

EL ROSTIT:
Molt important el gruix de la costella i l'altura de la graella en el foc, 4 o 5 centímetres de gruix, i a un pam de les brases.

Quan s'apaga la flama, escampem les brases i col·loquem els 'chuletones' en la graella. Els salem bé de SAL GROSSA per damunt, SEMPRE D'AMUNT! Que per a baix es faci la crosta i que la sal es fongui a sobre de la costella. Ja s'encarregarà ella d'absorbir la sal que necessita.

Quan ja estan fets per aquest costat, els llevem la sal que ha quedat damunt, els donem la volta i els tornem a posar sal damunt (per la part que ja està rostida).
Quan ja ho tinguis rostit al teu gust, lleva-li tota la sal i llest per ser servit.




Descarrega la nostra app/catÓleg de carnisseria per Android i properament iOS

 
Disseny web