Aquest lloc utilitza cookies per millorar l'experičncia de navegaciķ. Si segueix navegant entenem que ho accepta.
Carns Vila
La recepta: Cua de bou

Ingredients de la recepta (4 persones):
1’5 Kg. De cua de Bou
1 ceba gran
3 pastanagues
1 pebrot vermell
2 dents d'all
750 ml. de vi negre
1/2 L. de Brou de carn o aigua
2 fulles de llorer
5 gr. de gingebre
Sal
Pebre
Farina per arrebossar

Elaboració:
1. Salpebrem els trossos de la cua de bou.
2. Enfarinem i daurem en una paella o cassola (on elaborem la recepta) amb quatre o cinc cullerades d'oli d'oliva.
3. Quan tinguem tots els trossos de carn daurats, coem en aquest mateix oli el porro, la ceba, els alls (pelats i enters) i el pebrot vermell, nets i tallats en trossos no gaire grans.
4. Afegim el gingebre juntament amb el llorer i les pastanagues laminades.
5. Deixem uns minuts perquè s'estovin les verdures. Assaonem.
6. Incorporem els trossos de la cua de bou i cobrim amb el vi i el brou.
7. Quan trenqui el bulliment, retirem l'escuma, tapem la cassola i deixem coure a foc lent unes tres hores.
8. Tastem el punt de sal i que la carn estigui tendra i feta (s'ha de separar de l'os).
9. Traiem els trossos de la cua de toro a una font de servir i passem la salsa per un col·lador xinès. Ens ha de quedar una salsa espesa i brillant.
10. Cobrim amb la salsa i servim.




Descarrega la nostra app/catāleg de carnisseria per Android i properament iOS

 
Disseny web