Aquest lloc utilitza cookies per millorar l'experičncia de navegaciķ. Si segueix navegant entenem que ho accepta.
Carns Vila
Llebre al vi blanc

Ingredients
2 llebres trossejades
6 dents d'all
1 cabeça d'alls
1 ceba
300 ml de vi blanc
1 cullerada de vinagre de Jerez
1 branca de romaní
Surt
Pebre
Oliï d'oliva

Preparació
En primer lloc, posem a confitar una cabeça d'alls oberta per la meitat (de manera que sembli una flor, conservant la tija).
En una olla exprés, temperem una mica d'oli i afegim les dents d'all sense pelar. Quan s'hagin daurat, afegim la llebre, la daurem i afegim la ceba.
Mullem amb el vi blanc i el vinagre. Salpebrem i li posem una mica de romaní. Coure tapat durant 35 minuts més o menys.
Servim.

Truc
Si ho provem, i veiem que té un toc àcid, sobretot pel vi, podem posar-li una mica de sucre.




Descarrega la nostra app/catāleg de carnisseria per Android i properament iOS

 
Disseny web