Aquest lloc utilitza cookies per millorar l'experičncia de navegaciķ. Si segueix navegant entenem que ho accepta.
Carns Vila
Oca amb peres

Ingredients (per a 12 racions)
Una oca de 4kg. 3 peres per persona. 1 ceba grossa picada. 2 grans d’all. 15 ametlles torrades. 2 carquinyolis.1 galeta. 100 g de llard. 1 dl. d’oli d’oliva. 30 g de farina. Dues cullerades de vinagre. Brou de carn. Julivert. Pebre negre i sal.

Elaboració
Un cop neta l’au es divideix a trossos i es salpebre. Agafeu una cassola de fang i poseu-la al foc amb el llard i l’oli, quan estigui ben calent tireu-hi els trossos d’oca i fregiu-los fins que estiguin daurats. Tot seguit s’escorren del greix i es conserven en calentSepareu part del greix i guardeu-lo i amb el que queda a la cassola si posa la ceba i l’all picats. Quan s’enrosseixi hi afegirem la farina i ho deixarem coure una mica afegint tot seguit el brou calent de manera que quedi una salsa fina, on hi posarem els trossos d’oca fregits fins que la salsa els cobreixi totalment. Deixeu coure a foc lent i amb la cassola tapada una hora o fins que sigui cuita. Un cop pelades les peres les posem en un colador dins una olla, i es fan bullir durant 3 minuts, desprès es refreden ràpidament, s’escorren, s’enfarinen i es fregeixen fins enrossir-les. Quan l’oca estigui quasi cuita, si afegeixen les peres i la picada (l’all sencer, un polsim de sal, julivert, les ametlles, els carquinyolis i la galeta). Quan estigui ben fi es desfà amb el vinagre i la salsa de l’oca. Rectifiqueu de sal, continuant la cocció a foc lent. La salsa ha de quedar ben reduïda.

 




Descarrega la nostra app/catāleg de carnisseria per Android i properament iOS

 
Disseny web