Aquest lloc utilitza cookies per millorar l'experičncia de navegaciķ. Si segueix navegant entenem que ho accepta.
Carns Vila
Pollastre farcit

Probablement el pollastre sigui una de les millors opcions a l'hora d'optar per un plat especial per a aquestes festes. Per això aquest Nadal des de Carns Vila us oferim aquesta recepta.

Pollastre farcit de xampinyons, porros i cansalada.

Ingredients:
(4 porcions)

1,5 kg de pollastre sencer
1 cullerada d'oli d'oliva
1 cullerada de fulles fresques de farigola
1 cullerada d'oli d'oliva
100 grams de xampinyons finament picats
2 rodanxes de cansalada sense escorça i finament picat
1 porro rentat i finament picat
1 tassa de farina de galeta
2 cullerades de julivert picat
1 ou lleugerament batut

Preparació:

Escalfà el forn a 180ºC. Per fer el farciment escalfa l'oli en una paella a foc mitjà-alt. Afegeix els bolets, la cansalada i el porro. Cuina regirant durant 5 minuts o fins que la cansalada i els xampinyons estiguin daurats. Transfereix a un recipient resistent a la calor. Afegeix la farina de galeta, el julivert i l'ou. Barregem bé.

Retira l'excés de greix i les vísceres del pollastre. Renta el pollastre dins i per fora amb aigua corrent freda. Eixuga amb una tovallola de paper. Emplena la cavitat. Utilitza fil de cuina per lligar les cames. Col·loca el pollastre amb el pit de pollastre cap amunt en una safata. Amaneix amb l'oli i assaona amb sal i pebre. Rabosa amb la farigola.

Cuina en el forn durant 1 hora i mitja o fins que el pollastre estigui daurat. Cobreix amb paper alumini. Deixa de costat durant 10 minuts abans de tallar-ho. Serveix.




Descarrega la nostra app/catāleg de carnisseria per Android i properament iOS

 
Disseny web