Aquest lloc utilitza cookies per millorar l'experičncia de navegaciķ. Si segueix navegant entenem que ho accepta.
Carns Vila

Recepta nadalenca d'estofat de xai

Recepta nadalenca d'estofat de xai

Les receptes nadalenques tornen a ser la nostra preocupació, perquè hem de decidir, què cuinarem per a amics i parents en els àpats d'aquestes festes. I per això, una recepta especial, tradicional a molts a llocs del mon, és l'estofat de xai. Una carn deliciosa que es combina a la perfecció amb la resta d'ingredients i que ens permet servir un plat de luxe.

Ingredients: 1 kg de carn de xai trossejada, 300 g de bolets variats, 2 dents d'all, 1 ceba, 2 tomàquets mini madurs i vermells, una mica de farina, pebre mòlt al gust, oli d'oliva Extra Verge, 1 got de vi blanc sec, 1 litre de brou de carn.

Preparació: Per preparar aquesta especial recepta nadalenca, cal començar per posar la paella amb l'oli d'oliva al foc, salpebrar bé els trossos de la carn de xai i passar-los per farina, per fregir-los fins que estiguin daurats, els retirem del foc i posem la carn en una casserola.

Ara en l'oli que ens ha quedat després de fregir la carn, hem de fregir els alls i la ceba picada finament. Quan aquests dos ingredients es vegin transparents hem d'afegir els tomàquets ratllats i continuar fregim durant cinc minuts. Ho aboquem tot sobre la carn, afegim el vi blanc, el brou de carn i els bolets, deixem coura fins que la carn estigui tendra i la salsa espessa, rectifiquem de sal i portem a la taula.





Descarrega la nostra app/catāleg de carnisseria per Android i properament iOS

 
Disseny web