Aquest lloc utilitza cookies per millorar l'experičncia de navegaciķ. Si segueix navegant entenem que ho accepta.
Carns Vila

Selecta alimentat amb castanyes

Selecta alimentat amb castanyes

S'incorpora a Carns Vila un producte nou i exclusiu procedent del Grup Coren (Galícia). Es tracta d'un nou tipus de porc al qual anomenen Selecta alimentat amb castanyes. Aquest porc s'obté del creuament d'una genètica paterna 100% Duroc. Aquesta, juntament amb la seva alimentació basada en cereals i durant els últims tres mesos, de castanyes  (prèviament cuites i congelades), i que el seu creixement s'efectuï en granges petites i amb sortides a l'aire lliure, proporciona a la carn unes característiques organolèptiques especifiques. En concret, la carn és tendre, amb betes de greix i presenta un lleuger gust dolç relacionat amb l'alimentació dels mesos finals basat en castanyes.

Se incorpora en Carns Vila, un nuevo y exclusivo producto procedente del Grupo Coren (Galicia). Se trata de una nueva clase de cerdo denominado Selecta alimentado con castañas. Este cerdo se obtiene del cruce de una genética paterna 100% Duroc. Esta, juntamente con su alimentación basada en cereales y durante los últimos tres meses, de castañas (previamente cocidas y congeladas), y que se crían en granjas pequeñas y con salidas al exterior, proporciona a la carne unas características organolépticas específicas. En concreto, la carne es tierna, infiltrada y presenta un ligero gusto dulzón relacionado con la alimentación de los últimos meses basada en castañas.

imatge 10 imatge 2 imatge 3 imatge 4 imatge 5 imatge 6 imatge 7 imatge 8 imatge 9Descarrega la nostra app/catāleg de carnisseria per Android i properament iOS

 
Disseny web